Tintti-, mini-, silmu- ja aluecup säännöt

Säännöt kaudelle 2021-2022

CUP-KILPAILUT

SARJAT

Arvioitu luistelijamäärä                       Finaalipaikat

Tintit                                             31                                                  18 (6+6+6)

Minit                                             22                                                  12 (4+4+4)

Silmut                B                         20                                                  10 (3+3+4)

C                        16                                                  8 (2+3+3)

Aluedebyt                                    13                                                  7 (2+2+3)

Aluenoviisit                                 11                                                  6 (2+2+2)

Aluejuniorit                                 14                                                  7 (2+2+3)

ARVIOINTIJÄRJESTELMÄ

Tintit, suorituksen arviointi

Tinttien tuloksista julkaistaan kolme ensimmäistä sekä finaalipaikan saaneet luistelijat (finaalipaikan saaneet ilmoitetaan aakkos- tai luistelujärjestyksessä)

Muut sarjat, laajennettu tähtiarviointi

PALKITSEMISET

• Osakilpailuista palkitaan 3/sarja mitalein
  • Erityismaininnat sarjoittain luistelijoiden määrän mukaan:
    • 10 tai alle luistelijaa – 1 erityismaininta
    • 11-20 luistelijaa – 2 erityismainintaa
    • 21 luistelijaa – 3 erityismainintaa
    • Finaaleissa palkitaan 3 parasta / sarja pokaaleilla.

TUOMARIT

Vähintään yhden tuomareista tulisi olla kansallisen tason tuomari.

KILPAILUJEN JÄRJESTÄJÄT JA KILPAILUMÄÄRÄ

Kukin osallistuva seura on velvollinen järjestämään yhden Tintticup / Minicup / Silmucup / Aluecup –kilpailun kaudessa (kaikille ei riitä kilpailua joka kaudelle).

Finaalin järjestäjä pyritään saamaan kiertäväksi (kuten aluemestaruuskilpailut)

Jokaiselle sarjalle 3 osakilpailua + finaali

KILPAILUSARJAN VAIHTO

Kilpailija voi siirtyä taitovaatimuksiltaan ylempään sarjaan kauden aikana.

FINAALIT JA FINAALIPAIKAT

Finaalipaikkoja on kussakin sarjassa n. puolelle sarjan luisteljoista ja ne määritellään kunkin kauden alkaessa luistelijamäärästä riippuen. Saavutettu finaalipaikka on aina henkilökohtainen. Sarjan vaihdon yhteydessä luistelija menettää aiemmassa sarjassa saavuttamansa finaalipaikan.

Järjestäjät merkkaavat tuloksiin finaalipaikan saaneet ja ilmoittavat Katille s-postitse katikoskelo at gmail.com kahden päivän sisällä kisasta, jotta seuraavassa kisassa tiedetään ketkä ovat finaalipaikan jo saaneet.

MUUT KUIN CUP-KILPAILUT

Pikkutintit

Muutamia kutsukilpailuja kauden aikana.

Taitajat

Kaikki taitajat kilpailevat samassa sarjassa, voidaan jakaa axel /ei axel -sarjoihin halutessa.

Muutamia kutsukilpailuja kauden aikana.